Híreink

Egy panzió, amelynek lelke és immár lovai is vannak…

2018 decembere volt, amikor egyik este úgy hullt a hó, mint a mesékben… Poszet Kinga és férje, Feri életének egyik olyan pillanata lehetett, amelyet biztosan soha sem felejtenek el, hiszen ekkor valósult meg egy közös álmuk. Ezen a napon nyílt meg Kinga szülőfalujában, Tamásváralján a Tilkós Panzió, az a hely, amelyet együtt építettek és rendeztek be.

Uncategorized

Boldog születésnapot nekünk!

Való igaz, hogy a magyar népmesékben a 3-as számnak van mágikus jelentése, viszont a tamásváraljai Tilkós Panzió számára a mesebeli szerencseszám most a 4-es, hisz december 15-én, éppen 4 éve annak, hogy ez a 4 hálószobával rendelkező szálláshely megnyitotta kapuit, sőt idén 4 nagyszerű paripa talált otthonra a Tilkós udvarában.  Biztosak vagyunk benne, hogy e [...]
Uncategorized

Egy megvalósítás története – Matusinka beszélgetése Poszet Kingával és Ferivel, a Tilkós Panzió megálmodóival

Van valami ebben a helyben, amit nem lehet pontosan megnevezni. Valami, ami megfog, ami miatt visszavágysz, ami visszahúz. Közel vagyunk még a szatmári síksághoz, mégis vadregényes erdőkkel tarkított, dombokkal körülvett völgyben várja vendégeit.

Uncategorized
SWITCH THE LANGUAGE
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.