Blog

december 15, 2022

Boldog születésnapot nekünk!

Való igaz, hogy a magyar népmesékben a 3-as számnak van mágikus jelentése, viszont a tamásváraljai Tilkós Panzió számára a mesebeli szerencseszám most a 4-es, hisz december 15-én, éppen 4 éve annak, hogy ez a 4 hálószobával rendelkező szálláshely megnyitotta kapuit, sőt idén 4 nagyszerű paripa talált otthonra a Tilkós udvarában. 
Biztosak vagyunk benne, hogy e 4 év alatt megannyi kikapcsolódni vágyó család és baráti társaság szerzett varázslatos, már-már mesébe illő élményeket a panzióban és annak környékén, úgyhogy most itt az ideje, hogy ezeket a nagyközönséggel is megosszák.

Mindazok, akik az elmúlt 4 évben megszálltak a Tilkós Panzióban, küldjenek be egy-egy itt készült fotót, mely a legkedvesebb emléküket örökíti meg. A beküldött fotót pedig egy meglepetés ajándékkal szeretnék meghálálni, amit az ünnepek alatt a beküldők a szatmárnémeti karácsonyi vásárban vehetnek majd át Poszet pince standjánál.

A beküldött fotókból készülni fog egy kis videó is, melyet december 15-én, a panzió születésnapján fognak megosztani a Tilkós facebook-oldalán, akik pedig ezt megosztják és lájkolják, bekerülnek egy mágikus kalapba, melyből egy nyertest sorsolnak ki: a szerencsés játékos jutalma egy egynapos kikapcsolódás lesz a Tilkós Panzióban, ahová magával hozhatja barátait vagy családját, hogy együtt szaunázzanak és élvezzék a dézsafürdő nyújtotta kényeztetést is.

A korábbi szállóvendégek fotóit december 10-éig az office@tilkos.ro email címre várják.

Azok, pedig akik eddig még nem jártak ebben a mesés panzióban, látogassák meg annak honlapját és facebook-oldalát, ismerjék meg hangulatát, és higgyék el, hamar beleszeretnek majd, mert ahogy már oly sokan mondták: ennek a helynek lelke van!

forrás: szatmar.ro

Uncategorized
SWITCH THE LANGUAGE
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.